Lys

Som med alt andet Pro Sound & Light udlejer, kan I enten selv vælge at hente det lejede udstyr hos os eller lade os stå for opstilling og evt. afvikling af jeres arrangement. Se vores kæmpe udvalg af lys- og lydudstyr og produkter her.

Står I fx. og skal afholde et arrangement med et bestemt tema, hvor I gerne vil løfte arrangementet en ekstra dimension i form af lys, deco-belysning eller måske laser lys til temaet, hjælper vi gerne med gode råd eller idéer hertil.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, så kontakt os endelig, så vi kan få en dialog om jeres næste arrangement.

Vi tilbyder derudover også professionel sparring og skræddersyede lys- og lydløsninger til fotoshoots, filmoptagelser mv. Tvivl ikke med at kontakte os, hvis I har spørgsmål i henhold til dette!

Lyd

Pro Sound & Light kan hjælpe dig med alt, når det gælder afvikling af lyd; hvad enten det er koncert lyd, open air, musicals, clubtour, konference, messer, marked/byfest, stævner, opvisning, modeshow, teater forestilling, foredrag, stand-up.
Kort sagt alt, hvor lyden skal forstærkes til et større publikum
Vores mandskab har mange års erfaring og hjælper gerne uanset arrangementets omfang.

Vi kan altså derfor være dig behjælpelig uanset hvilket type arrangement, der er tale om.
Vi tilbyder både lydudlejninglysudlejning og en bred vifte af andre services – se under fanen “ydelser”, eller kontakt os for mere information, eller for at indhente et uforpligtende tilbud på løsninger inden for udlejning og salg af lys- og lydsystemer.