Leje af højtalere, lydudstyr, musikudstyr mv.


Koncert, konference, revy, musical eller noget helt andet ? Så er valget af det rigtige PA-anlæg / lydsystem vigtig, for at lydkvaliteten er i top – dette er afgørende for at, gæsterne får en god oplevelse til et arrangement.
Vi går meget op i den rette løsning til den pågældende opgave – dette gør vi ved at dimensionere lyd-systemet korrekt ifht. lokalet eller et udendørs areal, så vi derved opnår den bedst mulige dækning hvor publikum befinder sig, og alle får en god lyd.

Vi har mange års erfaring med udlejning af højtalere, PA-anlæg,  subwoofere, mikrofoner, audiosystemer, musikudstyr mv. Vi fører et bredt sortiment med mange anerkendte brands, som f.eks. d&b, som kan findes her. Vi står dog altid klar til at give dig professionel rådgivning, hvad end du bare skal leje et par gode højtalere til privatfesten, eller du skal afvikle et større arrangement. Kontakt os, hvis du vil have et tilbud, eller har spørgsmål om hvilket lydudstyr og løsninger vi kan tilbyde dig.

Vi skræddersyer altid løsningerne til jer, hvad end i selv har mulighed for at afhente udstyret, eller I har brug for at vi leverer/monterer det. Der kan også tilvælges lysudlejning, såfremt I har brug for dette.

B2B-løsninger

Pro Sound & Light har også stor erfaring med at afvikle større arrangementer og events, hvor vi står for alt indenfor lyd, lys, AV, mandskab mv. Kontakt os hvis I søger en professionel og seriøs partner til at stå for lyden og lyset til jeres næste event, koncert, festival mv.

d&b Arraycalc