Lys til fest, koncert, events mv.

Lys kan være med til at sætte ” prikken over iét ” da det er med til at sætte fokus, forvandle omgivelserne og skabe den rigtige stemning, hvad enten det er til koncert, musical, firmaevent, konference eller bryllup m.m.
Vi har et stort udvalg af lamper, spotlights, dimmers, pulte mv. der kan bruges til alt fra deco belysning til den store koncert !
Derudover udlejer vi et stort sortiment af røgmaskiner og andre effekter, hvis festen eller koncerten skal være endnu mere ekstraordinær.

Lej lys til fest, diskolys, laserlys eller stroboskop-lys mv. ved Pro Sound & Light, og vær garanteret professionel rådgivning og skræddersyede løsninger, så du kan afholde en vellykket fest eller arrangement, uden at bekymre dig om noget. Kontakt os, så finder vi sammen med dig den bedste løsning indenfor lys til begivenheden eller scenen.

Vi råder også over et stort udvalg af lysudstyr til professionelle fotoshoots og filmoptagelser. Vi står klar som din professionelle sparringspartner på alt i denne forbindelse!

Vi tilbyder naturligvis også lydudlejning, hvis lyset skal suppleres af optimale lydløsninger.